Kuitenbrouwer & Co maakt Woorden Die Werken.
Wie in deze overprikkelde tijd mensen wil bereiken, moet iets te zeggen hebben. Wie mensen wil overtuigen, moet ze zien te raken. Toch is bij organisaties vaak verbazend weinig aandacht voor taal. Er wordt geïnvesteerd in planning, platforms en kanalen, in het bereiken van de juiste doelgroep, maar als die dan bereikt is, wat zéggen we dan eigenlijk? Mensen bereiken is één ding, maar kunt u ze ook boeien? Overtuigen? Dat vereist de juiste taal. Dat vereist Woorden die Werken. 
Wij zijn daar heel goed in, al zeggen we ‘t zelf. Wij luisteren, wij lezen, wij onderzoeken, wij denken met u mee. Bijna altijd blijkt dat u niet zegt wat u dénkt dat u zegt. Of dat de ontvanger iets anders hoort dan wat u zegt. Wij zoeken naar de woorden die wel werken. Dan krijgt u meer respons, meer weerklank, meer bereik, meer instemming. 

Kuitenbrouwer & Co werd opgericht door schrijver en journalist Jan Kuitenbrouwer. Sinds zijn megaseller ‘Turbotaal’ is hij de meest gelezen schrijver over taal in Nederland. Van zijn boeken werden in totaal een miljoen exemplaren verkocht. Behalve in de modieuze aspecten van ons taalgebruik, heeft hij zich ook verdiept in taal als middel tot overtuiging. Het beïnvloeden van de publieke opinie, met een scherpe, spraakmakende boodschap. Met Woorden die Werken.
Opdrachtgevers van Kuitenbrouwer & Co zijn onder andere FNV, het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Greenpeace, Pensioenfonds PFZW, de Postcodeloterij, Actiz, de Raad voor de Rechtspraak, de Politie, Unilever.
Rode draad in al die projecten: sterkere taal, betere boodschap, meer respons, groter effect.